Ett nytt förslag: Skattefri grundnivå för sparande på investerings sparkonto ISK (privatpersoner) och i Kapitalförsäkring (Företag). 

Regering förslår en skattefri grundnivå för sparande på investerings sparkonto ISK (privatpersoner) och i kapitalförsäkring (Företag). 

Från och med den 1 januari 2025 är de första 300 tusen kr på investeringskonton blir skattefria. Det omfattar både investeringssparkonto ISK (privatpersoner) och kapitalförsäkring (Företag). 

Som en personlig åsikt är att investeringen är ofta en effektiv lösning för att skydda era  pengar från risken för inflation och värde förlust med tiden. I Sverige är det lätt att investera pengarna, där små summor pengar kan placeras.

Vi på M+ Konsult AB är alltid redo att ge råd och hjälpa dig att välja investeringsplan. Tveka inte att kontakta oss och boka en tid.

مقترح جديد

إعفاء ضريبي على الحسابات الاستثمارية. شركات وأفراد. 

اعتباراً من ١-١-٢٠٢٥ يتم إعفاء اول ٣٠٠ ألف كرون من الحسابات الاستثمارية من الضرائب. الإعفاء يشمل على حد سواء

الحسابات الاستثمارية للأفراد
ISK

  وحسابات الاستثمارية للشركات
Kapitalförsäkring

كرأي شخصي ‏فإن استثمار الأموال يكون في أغلب الأحيان حلا فعالا في حماية هذه الأموال من خطر التضخم وفقدان القيمة مع الزمن. إن إمكانية استثمار الأموال متاحة بشكل سهل في السويد حيث يمكن الاستثمار بمبالغ ضئيلة من المال. 

مكتبنا جاهز دائما لتقديم الاستشارة ومساعدتكم في اختيار الخطة الاستثمارية المناسبة. لا تتردد في الاتصال بنا وحجز موعد.