OM OSS

M+ Konsult AB

är inte en traditionell redovisningsbyrå, vi fokuserar på att säkerställa att våra klienter har korrekta underlag för sina ekonomiska beslut, både på företagsnivå och på personlignivå. Vi åstadkommer detta genom att producera precisa och tydliga rapporter, tillhandahålla passande rådgivning och söka efter alla möjliga sätt att optimera företagets resurser. Vi strävar efter att skapa verkligt mervärde för våra klienter.

Vårt mål är att fortsätta vår tillväxt och samtidigt upprätthålla en harmonisk balans mellan den personliga relationen med våra kunder och kraven från den moderna arbetsvärldensövergång till elektroniskt arbete.

Vårt Team

Anwar Shammas

Magister i Företagsekonomi
med tyngdpunkt på redovisning
Anwar är grundare av företaget och står till er tjänst för att stödja er verksamhet och hitta lösningar på ekonomiska utmaningar. Han är särskilt kunnig inom skatteplanering och kan erbjuda expertis för att optimera era skattearrangemang. Kontakta Anwar för att dra nytta av hans erfarenhet och hjälp för att främja er affärsutveckling.

Rosy Semaan

Filosofie kandidatexamen
med inriktning mot statsvetenskap och ekonomi
Rosy är en erfaren redovisningsekonom och administratör med bred kompetens inom löpande uppdrag såsom bokföring, fakturering, och avstämningar, samt utarbetande av månadsrapporter. Hon erbjuder även expertis inom övergången till pappersfri bokföring och assisterar er smidigt genom denna process.

Lara Fedda

Kandidatexamen i Företagsekonomi
med tyngdpunkt på finnansering
Lara har omfattande erfarenhet inom ekonomiområdet och arbetar som löneadministratör. Hon är expert på personalfrågor och bistår er med allt ni behöver inom detta område. Dessutom underlättar hon er relation med myndigheterna genom att effektivt hantera och ordna de blanketter som krävs.

Noora Al-Shagra

kvalificerad ekonomi och redovisningskonsult
Noora är en erfaren redovisningskonsult med omfattande kompetens inom både redovisning och skattefrågor. I hennes roll som konsult kommer hon att ta ledningen i det löpande arbetet på vårt kontor och säkerställa att våra klienter får den bästa möjliga service och rådgivning.

Louis David

Ekonomi Kandidatexamen
Louis är en kvalificerad redovisningskonsult som hanterar era bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer med noggrannhet och professionalism. Utöver detta specialiserar sig Louis på ekonomistyrning genom att utföra Affärsplan- budget- och prognosarbete för att säkerställa en effektiv och välorganiserad ekonomisk hantering.