Planering

Affärsplan

Affärsplan

Vi hjälper dig med att skapa en affärsplan anpassad för just din affärsidé. Vi besvarar även alla dina frågor och guidar dig genom saker så som skatt, moms m.m för att bygga en affärsplan.

Vi skickar löpande uppdatering till dig efter etablering. Detta låter dig vara uppdaterad med all ekonomisk information om ditt företag för en bra överblick av verksamheten.

Budget

Det är lätt hänt att bli överväldigad när det gäller budget då det finns en hel del att tänka på. Du kan därför låta oss oroa oss över den biten och hjälpa dig med planering av olika budgetar.

Vi hjälper dig med att bedöma olika siffror i realtid och jämföra de med din budget för en överblick över budgetavvikelser.

Budget

Registrera företaget

Registrera företaget

Att registrera ett företag kan vara klurigt och det finns en hel del olika saker att tänka på. Låt oss hjälpa dig att registrera ditt företag, så att du kan fokusera på annat.

Vi hjälper till med allt från att öppna bankkonton, registrera & ändra företagsinformation och uppdatera uppgifter, till att sätta upp reduceringsfonder för kommande år.